SureSMS er et dansk registreret selskab med CVR nummer 33263104. Selskabet er registreret på adressen Naverland 2, 9. Glostrup, Danmark.

Den følgende persondatapolitik beskytter dine personlige data i overensstemmelse med Persondataloven og den nye EU persondata forordning. Denne fortrolighedspolitik forklarer måden, hvorpå vi indsamler og bruger dine personlige data, og hvilke foranstaltninger vi tager, for at sikre os at dine data forbliver fortrolige.

Hvilke informationer indsamler vi?

I forbindelse med ansøgninger om konti og registreringen af konto til vores services, indsamler vi dine personlige data. Vi kan også indsamle data, som viser, hvordan du bruger vores hjemmeside, hvilken hjemmeside du kom fra, hvilke sider du besøgte og hvordan du færdes på hjemmesiden. Ligeledes indsamler vi informationer om de SMS-beskeder du sender, og de øvrige services du bruger, herunder hvis du lagre kontaktinformationer på dine SMS-modtagere. Vi indsamler også informationer om hvornår du tilgår servicen og de enheder du tilgår servicen fra. Ligeledes indsamler vi informationer om uventet hændelser i vores systemer og services, uanset om de foregår på din enhed eller vores.

Formål

Vi bruger dine personlige data for at kunne tilbyde dig den bedste service indenfor de felter hvor vi tilbyder services. Herunder, men ikke begrænset til:

  1. Give dig adgang til at sende og modtage SMS beskeder.
  2. Foretage rapportering i forbindelse med 1)
  3. Opretholde kartotek for modtagere og afsendere af SMS beskeder.
  4. Gennemføre betalinger til vores platform.
  5. Kontakte dig med henblik på mangelafhjælpning, nye relateret services.

Videregivelse af information

Vi behandler din personlige information fortroligt, og videregiver den ikke. Der vil heller ikke blive givet adgang til personlig information til andre virksomheder. Vi videregiver dine oplysninger til myndigheder der bekæmper bedrag og hvidvask af penge, ved mistanke om, at der er givet misvisende oplysninger med henblik på bedrageri.

Under særlige omstændigheder vil SureSMS ApS være nødsaget til at videregive personlig information. SureSMS ApS er forpligtet til at arbejde i overensstemmelse lovens eller domstolens ordre som svar på en lovlig forespørgsel af staten eller myndighederne.

Forbedre vores service

For at sikre os at de services, vi tilbyder, imødekommer dine krav, kan vi bede om din feedback. Enhver feedback du giver os vil udelukkende blive brugt med henblik på at forbedre vores services, og vil ikke blive vist på hjemmesiden.

Cookies

Se vores cookie-politik her.

Sikkerhed

At beskytte din data er vigtigt for os. Al kommunikation mellem SureSMS enheder og kunderne er beskyttet med kryptering. Krypteringen er leveret af AplhaSSL. Vi opbevarer ikke kreditkort oplysninger.

På trods af at vi forsøger at beskytte dine data, kan vi ikke garantere for dem. Det er derfor på eget ansvar at du giver den til os.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid krav på at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Du har ret til at få ændret forkerte data, og du har ret til at bede om at vi sletter alle dine data. Dog har vi et ansvar i forbindelse med terror lovgivningen og den danske regnskabslov der gør, at ikke alle data kan slettes. Anvend kontakt-afsnittet på denne hjemmeside for at finde relevante kontaktinformationer

Ændringer

Vi kan ændre i denne persondatapolitik. Brug af hjemmesiden efter opdatering af persondatapolitik, betyder accept af den opdaterede fortrolighedspolitik. Denne persondatapolitik var senest opdateret den 22. december 2017.

Kontakt os omkring denne politik

Du kan altid kontakt os, angående denne politik eller andre spørgsmål. Skriv til support@suresms.com og skriv Politik i emnefeltet.